Menneskebiblioteket

"MENNESKEBIBLIOTEKET" 


Sammen med de andre frivilligsentralene i nettverket (Klæbu, Meldal, Melhus, Midtre- Gauldal, Oppdal, Orkdal, Rennebu, Rindal, Røros, Selbu, Skaun, Snillfjord og Tydal) skal vi nå få opp et "menneskebibliotek".


"Menneskebibliotek" er et bibliotek der mennesker fra Holtålen kommune er "bøkene" i biblioteket. Disse menneskene er folk som har en historie å komme med, kan holde et foredrag om et spesielt tema, en hobby o.l.

Vi i nettverket setter opp en oversikt over de forskjellige "bøkene" og kan låne "bøker" av hverandre innenfor nettverket. 


"Bøkene" kan også lånes ut til lag og organisasjoner som skal ha samlinger der aktuelle tema skal taes opp eller sosiale kvelder med foredragsholdere/fortellere.


Holtålen Frivilligsentral har allerede skaffet seg "bøker" til "menneskebiblioteket" sitt og jobber videre med å skaffe tilveie flere "bøker".


Synes du dette høres interessant ut, eller har en historie å fortelle og ønsker å bli med i "menneskebiblioteket", vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Ring oss - eller du er også hjertelig velkommen innom :)

2022 © Holtålen frivilligsentral