PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NYHETER

 

For å se hva vi holder på med kan du gå inn på oversikten under våre aktiviteter. Der står hver aktivitet beskrevet mer.

HURRA!!! Vi har fått sykkelen!!!

Etter en meget vellykket innsamlingsaksjon har vi fått nok penger til å kjøpe inn el-sykkelen som skal brukes til å sykle pasienter på sykehjemmet, omsorgssenteret og dagsenteret.

TUSEN HJERTELIG TAKK til: Ålen Sanitetsforening, Bygdapreg, Haltdalen Sanitetsforening, Haltdalen Pensjonistforening, Ålen Pensjonistforening, Ålen Bocciaklubb, Eidet Sanitetsforening, Jordsli Sanitetsforening, Samhold Sanitetsforening og Graftås Sanitetsforening som gav oss penger og gjorde dette mulig!

No blir det vind i håret og smil om munnen hele sommeren

***************************************************************

Seniordansgruppa i Ålen har hatt besøk av Støren Seniordans i Rallaren i Hovet. Her er noen bilder av spreke dansere som har det morsomt og trivelig sammen:

  


TUSEN TAKK!
Gledelig overraskelse da Holtålen Frivilligsentral fikk donert 1000 kroner fra Påskequizen på Kaffekråa. Tusen takk til dere som vant og donerte pengene til frivilligsentralen og tusen takk til Kaffekråa som arrangerer quiz-kvelder med potter som tilfaller veldedige formål!
Pengene skal brukes til å glede våre fantastiske frivillige
:) • Seniornett Holtålen - hver 14. dag  fra klokken 10.00 i Messa i Hovet. Her er en oversikt over møtedatoer og tema:
 • Dato Tema
  7. mai Nedlasting av gratis programmer/ avinnstalering av programmer + sikkerhet
  21. mai E-post
  4. juni Overføring av bilder til datamaskin fra telefon og kamera
  Sommerferie :)
  3. sept Bildebehandling
  17. sept Bildebehandling
  1. okt Facebook
  15. okt Skype
  29. okt Filer og mapper
  12. nov Sikkerhet
  26. nov Tastatur (med hurtigknapper)
  10. des Word og XL
 • Aktivitetsvenner - les mer her
 • Seniordans på musikkrommet ved Hov Skole hver mandag fra klokken 17.00. "Gamle" og nye dansere ønskes velkommen! 

 

 • ÅRSMØTE for Holtålen Frivilligsentral ble avholdt 26. mars 2014 på kantina på kommunehuset. Les årrapporten for 2013 her

          Styret ble valgt:  Leder:        Sigvor Ljone

                                     Nestleder:  Renate Kværnes
                                     Medl:          Siri Hegseth
                                                        Kjell Arne Sommervold
                                                        Magne A Bergh
                                                        Ole Martin Aspås
                                     Varamedl:   Peder Drøyvollsmo
                                                        Paul Aasen
 

 

 • Gavesjekk fra Gauldal Energi. Holtålen Frivilligsentral har fått kr. 15.000,- i julegave fra Gauldal Energi for alle de frivilliges innsats i 2012. Tusen takk for gaven! Det skal vi få til mye aktivitet for i 2013.
 • Natteravner i Holtålen. Vi har nå fått utstyret til natteravnene på plass og en del navn på lista vår. Vil du være med å bidra og være natteravn, så ring på telefon: 72 41 76 68 eller du er hjertelig velkommen innom :)
 • Gratis strikkekurs. Holtålen Husflidslag og Holtålen Frivilligsentral starter opp gratis strikkekurs torsdag 10. januar 2013,  kl. 19.00 på frivilligsentralen. Hjertelig velkommen!
 • Gratis strøsand. Vi har fylt opp bøttene med strøsand og er klar for en ny vinter... Om du vil ha strøsand er det bare å ta kontakt med frivilligsentralen.
 • DATAKURS. Datakurset starter 10. oktober kl. 10.00 her på frivilligsentralen. Du tar med egen datamaskin. Har du ikke bærbar datamaskin kan vi låne ut på kurset. Gi oss evt. beskjed om dette. Kurset er gratis. Ta kontakt på telefon: 72 41 76 68, Holtålen Frivilligsentral for påmelding.

 • Holtålen Ungdomsråd og Holtålen Frivilligsentral har etter oppfordring fra ungdommen i Holtålen, ønske om å organisere Natteravntjeneste. Natteravnene koordineres fra Frivilligsentralen. Har du lyst til å stille opp som Natteravn? Les mer her
 • Klubbfest 2012 er et samarbeid mellom fritidsklubbene i Os, Røros og Holtålen.I år er det konserter den 4. og 5. oktober kl. 19.00 - 23.00 på Ungdommens Hus, Røros. Har du lyst å stille som frivillig sjåfør, enten en tur eller flere turer disse kveldene? Avreise Ålen kl. 18.30, med retur fra Røros kl. 23.00 begge dager. Du vil få dekt utgifter til drivstoff etter statens satser. Vi håper noen har mulighet og lyst til å stille som sjåfører for ungdommene     våre!
 • Seniordansen i Ålen starter opp igjen mandag 24. september. Dansen blir nå på musikkrommet ved Hov Skole fra klokken 17.00 til 19.00. Alle kan være med. Det danses ikke mann/dame så både par og                               enkeltpersoner kan delta og vi begynner med danser som alle kan mestre. Veldig trivelig om du vil være med! VELKOMMEN!

 

 • Holtålen Frivilligsentral er nå i likhet med flere andre frivillige organisasjoner i Holtålen registrert som mottaker av "grasrotandelen" fra Norsk Tippings spill. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet til Norsk Tipping skal gå til. Penger som kommer inn til Frivilligsentralen fra grasrotandelen skal brukes til frivillig arbeid, kurs og lignende. Takk for at du vil støtte oss!
 • Seniordansen har tatt sommerferie :) Starter på igjen iløpet av høsten. Vi kommer tilbake med informasjon om oppstart. 
 • Vi har gjennomført kurset i barnepass som gikk over 2 kvelder. Her var det 11 stk ivrige barnepassere som deltok. Disse står nå klare til å passe barn, så trenger du hjelp til barnepass er det bare å ta kontakt med frivilligsentralen.

 • Mange frivillige stilte opp ved kongebesøket 30. april. Tusen takk for god hjelp!
 • KONGEBESØK: Mandag 30. april får Holtålen Kommune besøk av HM Kong Harald. I den forbindelse trenger vi frivillige til å hjelpe pasienter ved Helsesenteret å komme seg bort til Ålen Senter for å delta på folkefesten. Ta kontakt med frivilligsentralen om du har anledning til å hjelpe til denne dagen.

 

 • ÅRSMØTE i Holtålen Frivilligsentral onsdag 25. april kl 19.30 på kommunehuset.

 

 • SENIORDANS:  Vi starter opp Seniordans både i Ålen og Haltdalen i løpet av våren. I Ålen blir dansen i Stentrøstuggu på torsdager kl. 17.00.     Oppstart: 12. april.   I Haltdalen er det ikke helt avklart med tidspunkt ennå. Mer informasjon kommer senere. For å lese mer om seniordans - les: dans i glede - dans for livet.PDF

 

 • Frivilligsentralen arrangerer kurs i barnepass for 8, 9 og 10. klasse ved Hov Skole, sammen med Holtålen Kommune, MOT og Ålen Røde Kors. Kurset vil gå over 2 kvelder - 26. april og 3. mai og kurssted blir på Helsestasjonen. Begge kvelder starter vi kl. 18.00. Som kursdeltaker vil du få en innføring i barnestell, brannvern, etikk og førstehjelp. Kurset er gratis og du vil få et kursbevis. Etter å ha deltatt på de to kurskveldene vil du etter eget ønske bli oppsatt på en liste som barnepasser ved Holtålen Frivilligsentral. Foreldre som ønsker barnepass kan ta kontakt med frivilligsentralen som formidler kontakten mellom dere. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon eller vil melde deg på kurset. Telefon: 72 41 76 68.

 

 • Gratis strøsand til eldre og enslige. Ta kontakt for utkjøring eller kom innom å hent deg ei bøtte med strøsand.

 

 • Frivilligsentralen på Facebook - Gå inn på vår facebookside og lik gruppa, så får vi spredt budskapet :)

 

 • Vi har fått inn batteri til høreapparater for salg på Frivilligsentralen. Kr. 40,- pr. brett.